Tisdag

Idag vart det en vända till Borlänge med Jenny, vart shopping köpte två  T-shirts och 2 par skor =)
Sen nu har jag vart hemma hos Lisa och ett tappert försök till att vaxa mina ben, det gjorde inte speciellt ont men det vart mkt hår kvar ändå så vi gedde upp! haha. Sen nu kom jag nyss hem för jag och Lisa har vart ute på power walk i skogen ;) Mysigt, Med alla fina rovdjur (läs mygg) och flugor, äckel! Så nu är jag rätt nöjd med mej själv som har rört på fläsket för första gången på länge! haha ;D


Måndag

I helgen eller ja på lördag kväll åkte jag och Älskling till min sommarstuga och sov där! mkt mysigt, vi grillade satt och drack cider/ öl och myste vid en brasa på stranden. kan det bli bättre!? <3 Sen åkte vi hem och fikade lite med släkt åkte sedan till han och badade (Anders bara dock) hihi, jag satt mej vid possitionen hundvaktare ;) fast även hon badade haha . sov där och han lämnade mej vid halv 6 som vanligt för att jobba, töök ;P

så jag tog en sovmorgon iaf och vaknade runt 12 ;) åkte sen till Jenny och badade i tjärn, Sedan tillbaka och mös lite med Anders och nu är jag hemma och har tråkigt, funderar på att springa men det är sjukt varmt och lisa jobbar?, aja vifår se hur jag gör ;)  Sången förra året, Vi hade dock molnfritt ;)


torsdag

Nu sitter jag här hos Älskling igen och han är på jobbet, Buu! ;) Men jag är lika glad ändå för hur underbart väder är det inte ute? ;D Perfekt sommar må jag säga! så nu sitter jag och väntar på brudarna som ska komma hit med bikini och handduk sen ska vi till orsanbadet och sola, fråga mej inte varför just där, men vadå jag är ju ca 500 M därifrån så jag har ju nära iaf ;) men dom  skulle vart här för en kvart sen! illa tjejor, men de är ju som sagt tjejer jag väntar på så vad kan man förvänta sig? ;) hehe

Senare idag kommer Anders hem till  mej och sover där ;P jag sover mkt bättre med han än ensam nu! ;) jag borde väl också rida idag men känns så himla taskigt att tvinga ut dom i värmen, och hur kul är det att rida 10 på kvällen? får väl göra som igår, ut och gå lite med han då får jag också lite motion i denna värme! ;) kan behövas!

Nej nu lär jag kila ;) puss hej

Måndag

Hallå allesammans nu har jag nyss vaknat hos älsklingen, men han är inte här för han är på jobbet! vad ska jag nu göra i 8 veckor? hihi.  
ganska skönt att ligga här själv också:) men snart blir det frukost, han har vart så gullig och gått ut med det år mej i morse ;)  efter det ska jag väl pallra mej hemmåt och rida sen vara med Lisa när hon kommer hem:D 
värkar även vara fint väder idag men har inte kollat ut än ;) Men men

Midsommar då? jo midsommar afton behöver vi inte prata om! Skitkväll, att de finns sånna sjuka människor? Men sen på Lördagen då vart det utgång på lucky house men Lisa, Ellinor, Lisa och Anders. Riktigt kul!

Nej nu blir det dags för frukost! ;)

Onsdag

Dagen började kl 7 i morse för jag skulle till skolan och skriva ett Matte C prov kl 9! Så nu har jag G i den kursen. Skönt!

Sen kom Anders runt 1 och äntligen fick han sin premiär tur till häst! ;) Han fick ta Mambo och jag tog Rivve. Jag vart imponerad av älskling faktiskt ;) Han var riktigt duktig, Galloperade över åkern och grejer! ;D Min lilla Cowboy, Som redan klagar om träningvärk i magen ( säkert i ljumskarna också)haha. Men dock såg de lite roligt ut med hans 196 cm på lila 150 cm Mambo ;P


Igår lyckades "jag" även ha sönder Mammas bärbara dator:S  Suck! :(


Rivve


Måndag

Hallå ;P

Imorse tog jag ut hästarna och sen fixade jag mej lite och åkte sen till sklan och kollade lite på studentfotbollen innan matte "lektionen" började. rolf gick bara igenom betyg så de vart inge räknande, Så jag åkte hem lite tidigare då:P

Så nu har jag precis sprungit! Det gick bra och jag sprang hela vägen visst de vara "bara" 4 km men jag har inte tränat kondition på typ 1 år så jag är nöjd! Och nu blir det att räkna massor med Matte! Suck ( 1vecka kvar håll ut)
Sen ska jag ner och mocka åt Rivve och ev Pila? Sen blir det dressyr på Rivve för hela slanten han var så himla bråkig igår! ;)


Helgen

Min helg startade Torsdag kväll kl 22,30 då jag Lisa och Sofie satte fart 30 mil neråt i landet till Linköping och vår älskade Carro, efter en lång och trött bilfärd kom vi tillslut fram 03.30,

Fredag vaknar vi trötta men sätter fart mot linköping centrum och går en shoppingvända för att sedan laga tacos och sen ladda för fest!
Förkrök hemma hos Carro en stund sen till "stora" förfesten som ägde rum i en stor studentkorridor, där alla rum var öppna Massor med ungdomar , de fanns bar, rum med vattenpipa och massa mer, Superskoj! Var precis som i high school filmerna! ;)
Sedan gick vi till universitetet där det var den sista stora festen för iår, 3000 pers, 3 våningar, ute och inne dansgolv, behöver jag säga mer? Kalas ;)

Lördag alla vaknar nog med mer och mindre huvudvärk, vi slöar massor, jag pluggar lite matte! (Y) Sen blev det att handla mat, Klyftpotatis och fläskfilé! Gött, Sen blev det tv lök med chips ditt och grönsaker! och en liten donken runda på kvällen.

Söndag far vi hemmåt vid 12 tiden och hemm runt halv 5. Packar upp och går ner och rider Rivve som var mkt bråkig idag!! Men kan inte skylla på han när jag vart borta hela helgen liksom.

Kan även tillägga att fredag morgon hade vi fått parkeringsböter på 400kr! jävligt onödigt! sedan var vi effektiva att stoppa i massa mynt ;P

Men med allt tok och konstiga grejer summerar jag det som en toppenhelg! nu blir det sängen ska ta ut hästarna imon.

Puss

2009-06-03

Länge sen jag skrev nu men har inte haft någon lust. Nu är det snart sommarlov, men de känns som om det är långt borta, för jag har jätta mkt kvar i skolan att göra, Men fick iaf Tillbaka biologi provet och jag fick Vg ++ 1 enstaka poäng från Mvg. Sen gjorde jag Kemi provet idag och fick Vg + där med, 2 poäng från Mvg! :)
Sen är det Fysik prov imon (skitsvårt) Sen kriminal biologin imon med,

Gick i skolan till 4 idag sen raka vägen hem och plugga Fysik till nu typ, så nu ska jag duscha och ha en liten "spa" grej med mig jsälv, det behöver jag!
Så det jag har kvar att göra innan sommarlovet är :
Fysikprov
Kriminalbiologi prov
Engelska muntligt Nationellt
Kemi labbrapport
Löptest
Matte C kursprov
SUCK!!

Men på Fredag har jag tagit ledigt för jag Lisa och Sofie ska åka ner till Linköping för att hälsa på våran älskade Carro!

Inte nog med allt tråkigt i skolan så har min Älskade Anders åkt till Turkiet idag med sina kompisar! Hur ska jag klara mej 8 dagar och nätter utan han? Han kommer hem Torsdag morgon nästa vecka ;O! <3 Han verkar iaf leva fick precis ett sms från han =)

Just ja i helgen tävlade jag också igen i Svädsjö, Gick Mkt bra, i 90 clear round gick vi 0:a och rosett, Sen i 1m stilbedömning kom vi 4:a!  och det var ca 40 startande:) så rosett/ placering på alla starter iår :) Duktiga Neptun.

Nu ska jag kila

Puss

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!