Helgen

Hej!
Helgen har varit bra, igår så åkte Lisa hem vid 12 ungefär, innan hann vi gå till Globen och kolla in shoppingen där, sen följde jag henne till centralen och där mötte jag upp Bröms. vi gick lite på stan och kollade, vi var också ut till hans skolan och där han även bor ( Karlberg) 
Senare åkte jag hem och på kvällen kom äntiligen min Anders hit så nu är vi sambos igen<3 så vi myste på kvällen med en egen liten kräftskiva! mysigt och Gott!!
Sen idag så åkte jag och Anders in till Gamla stan och gick runt och kikade, vi gick till Kungsträgården och vidare in till stan där vi mötte upp John som ville med och äta lunch, men vi kunde inte bestämma oss var vi skulle äta så vi gick tillbaka till Gamla stan och vidare till Medis, så idag har vi mest gått runt minst sagt! :) Men tillslut åt vi en varsinn planka vid Medis.
Nu är Anders på fotboll med John och jag tänkte baka en kladdkaka.
Så det var min helg.
Bjuder på en bild på finaste Hedby!

Lisa

Nu så ska jag åka in till centralen och möta upp bästa Lisa! Hon ska sova hos mig inatt och vi ska ha myskväll, Kul att få lite sällskap om nätterna nu innan Anders kommer (imon haha)
Skriver lite imon om dagen som varit, har var en rätt kul dag,
Nej nu lär jag dra om jag ska hinna!
Hejdå.

Godmorgon

Idag vakande jag när klockan ringde 05,45 och var bakis! Men bara att skylla sig själv, men de var de värt, för igår hade vi en riktigt trevlig kväll och en kul Gasque.
Så jag gjorde min data lektion hemifrån idag, men ska snart åka till skolan för att gå på matten och massa kår aktiviteter idag som verkar riktigt roliga!!
Sen ikväll kommer min älskade Lisa hit från Uppsala så de blir trevligt med lite sällskap på kvällen.
Nej nu måste jag kila men de kommer upp bilder från Gasque´n ikväll eller imorgon.

18/8

Idag började jag dagen med att försova mig.. Fan! haha

Men hinner inte blogga så mkt idag sitter här hemma med Jackie och dricker vin! mys, vi ska på fest senare ikväll men vi hörs imon!

Bildbomd från sommaren

Fina Sarah;)
Fina hästen på tävling Bra framben!Malin Baryard vinner i FalsterboStek på läktarna"häst" pojken GustafBästa lisa under Falsterbo Horse showFina kamel häst på tävlingTvå bra killar.
Sista kvällen på Lucky House!

Lägenheten

Nu så har jag tagit några kort på lägenheten dock bara på vissa ställen då andra är stökiga, haha. Men som sagt vi har nyss flyttat hit så ingenting är färdigt här än.
Vårt "köksbord" som står i vardagsrummet.
Varadagsrums förnster med mina fina blommor och fin utsikt över stan.
Soffan
Tv bänken och tv
Balkong utsikt

Skola/shopping

Vart lite förvånad igår när de var så pass många som gick in och läste, Kul!!
Idag då, jag har vart i skolan (som vanligt numera) men idag var det bara Kår aktiviteter och inga lektioner så det gick ju bra, och nu så har jag anmält mig på alla gasque ( läs gasker) och det är fester som ordnas av kåren, och då får man tre rätters middag + två öl/cider för 100 kr styck! sjukt billigt och hoppas det blir kul, men de tror jag!
Idag har vi även fått nollnings uppdrag och det blir nog skitkul, allt ska filmas sen ska det visas på en av festerna(lite som på studentgalan i Leksand)
Slutade runnt 1 idag så nu sitter jag och vilar lite tänkte dra ner på stan och shoppa lite, behöver ju nya skolkläder ju. funderar även på att köpa nått liknande Pistol Boots
Sen är jag även ute efter nån tjocktröja, ett par svarta jeans och några tröjor/toppar. Får se vad jag hittar, skriver ikväll igen och då Kanske det kommer nån bild på lägenheten beroende på om jag orkar fixa så det ser någolunda bra ut här först, haha
Hej så länge!

Kth Haninge

Idag har det varit skola mellan 8-17,00 så är rätt trött nu, vi började dagen med att få datakonton sen var det en alkohol föreläsning! rätt spännande men lite segt.
Sedan var de dags för dom första föreläsningarna / introduktions kurserna som är matte och data/programering. Det började med programeringen och det har jag aldrig gjort förut, så de var spännade men de gck rätt bra ändå, vissa datorer krånglade så jag fick jobba med en kille som har programerat lite förut, så han förklarade bra för mig sen hur man gjorde.
Sedan var de dags för matte, var lite nervös innan men det var en genomgång sen gymnasiet bara så jag hängde med bra fast det gick väldigt fort och läraren bröt på nått språk så man hörde knapt vad han sa.. Men känner mig med dagens insats ändå!
Här är en liten bild på en liten del av skolan, den verkar rätt stor och har 7 våningar, och såklart är mitt program högst upp! haha dom tycker väl att data nördarna ska få motion!
Nu ska jag bara slappa och kankse pyssla lite i lägenheten som inte är riktig klar än, vill nån se några bilder kankse:)?

Stockholm

I helgen har jag blivit stockholmare om man kan kalla de så, då jag mest känner mej förvirrad i staden! Men de börjar gå lite bättre med tunnelbana/ pendeltågen nu,
Idag var min första skoldag. Verkar spännande så de blir nog bra, är så trött nu så orkar inte skriva så mkt men ska försöka blogga lite nu så vännerna där hemma vet vad man har för sig;)
Saknar er<3

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!