Söndag

Tjenare, igår vart det inget inlägg, hade helt enkelt inte tid. Men igår iaf så var jag och tävlade hoppning på Neptun i Vansbro. årets frösta tävling för oss, jag åkte dit utan speciella krav utan att bara gå runt med en någolunda bra runda.
Så först red vi 0,90 Bed. Stilhoppning Där fick vi 0 fel och en 3:e placering! :) inte illa! Sen red vi 1m med Bed A:0,A:0, Där vart vi dubbel 0:a :) sen tänkte jag inte mer på det och stoppa in Neptun i transporten och packade ihop, sen gick vi och satt oss på läktaren och kollade på dom sista och sen när dom ropade upp dom placerade så fick jag sista placeringen :) 10:e riktigt kul men lite "oväntat". Är iaf super nöjd med dagen och Neptun skötte sig exemplariskt hela dagen:) Så 2 starter och 2 placeringar! :D Duktiga älskade häst!

Sen vart det hem till Grk och släppte ut Neppis för att sen red jag på trynet lite och även Sara. Sen fort hem slänga sig i duschen och fixa sig iordning för utgång! jäklar va trött jag var men full fart! Så jag är helt död idag! har vart uppe nästan ett dygn och sovit 5 timmat, sovit hos anders och vaknar bakis efter ca 5 timmars sömn,
Men för Anders var det bara att kliva upp och packa och duscha för han skulle iväg på kryssning med hockeylaget idag! så jag låg kvar och slöa lite när han åkt. Sen åkte jag hem och somnade massor med gånger i soffan , fotöljen jag lite överallt!  Var också ner och mockade åt Rivve.
Är helt utmattad efter helgen!

Så nu ligger jag här hemma i min säng duschad och klar:) på söndagar brukar jag sova hos Älskling för jag har sovmorgon men nu är han ju på kryssning så får  själv inatt :(

Nej nu vart det långt dags att sluta!

Fredag

Tjenare!
Idag har det vart skola som vanligt, efter skolan gick jag och Tina och fikade i det superfina vädret! trevligt men jag måste sluta fika sådär mkt igen ;P haha Vi fick oss även en fin liten utskällning av våran Svenska lärare! Han är störd vi hade inte gjort nått! Men nu är det helg och oj va skönt det ska bli :)
Imorn blir det utgång jag är supertaggad! ;) blir grillning innan så nu känns det verkligen som sommaren är på gång!

Nu sitter jag här hemma och har packat lite till tävlingen imon:) vid 7-8 ska jag till stallet och duscha hästen och packa lite saker där tills imon, Smörja och göra fint. Carina tog Rivve idag, skönt hade inte haft tid att rida och han fick lov att gå idag! så de kändes bra.


Torsdag

Tjenare!
Idag har jag vart i skolan som vanligt! Torsdagar är jobbiga dagar fast jag slutar  12,15! har sammanlagt 15 minuters rast och 4 timmarslektioner! Kemi, Fysik och biologi! drygt.
Men efter skolan så fikade jag med Anders även Tina och Anton följde med =) sen vart det lite mys med Anders för att sedan åka hem och dra ner till Rivve och mocka, hann inte rida idag men borde ha gjort det, dåligt samvete! Sen direkt därifrån till Grk på hoppträning:) Gick väl helt okej! Vi hoppade ute på banan för första gången iår, Kul.
Nu ligger jag i sängen och ska sova snart men har lite sovmorgon imon så kan vara uppe lite längre nu då ;D Gött.

Jag kan även påpeka att jag är så jäkla fest sugen! Men på lördag blir det utgång! Niice.

Ha det bra så hörs vi! :)


Onsdag

Inatt sov jag hos älskling igen så himla mysig och jag sover bra där ;P lyx med dubbelsäng! jag skulle iaf till skolan kl 8 var det tänkt och han skulle jobba kl 9, men så vart det inte för jag orkade inte gå på första lektionen när vi fick reda på att han inte behövde jobba ändå, så vi utnyttjade min håltimme ( börjar igen halv 1) och myste vidare:) sen vart det skol dags dagen gick fort och jag skrev ett Kemi prov, slutade 4.

Nu när jag kom hem vart det ner och mocka åt Rivve och Mambo men orkade inte rida idag, han kan få en vilodag har gått ganska mkt på slutet så de förtjänar han:) Och nu sitter jag här hemma är sugen på att springa men Lisa hade redan tränat idag så hon ville inte springa med mej :( buhu ;P så de blir nog lite glass framför tv:n ist, inte helt fel det heller.
Imon börjar jag kl 8 igen! drygt är så morgontrött av mej, men slutar 12,15 iaf, så då blir det en fika med Anders:)



Vi hörs Pussar.

2009-04-21

Idag har jag inte gjort mkt bara vart i skolan och även haft idrott, spelade fotboll sen gick jag och Gunnarsson ner på löpbanan och sprang lite.
Så nu sitter jag här hemma och ska börja plugga, Har nämligen Kemi prov imon! Men men får väl glädjar över att det är de enda provet för mej denna vecka iaf.
Nej dags för plugg!

2009-04.20

Nu har även jag fallit in i bloggträsket, Jag som aldrig skulle ha nån blogg men ett försök blir det nu iaf. Här kommer det stå lite om min vardag och en del om hästarna kan jag tänka mej och även lite andra ointressanta saker.

Inatt har jag sovit hos älskligen, har ju sån sköna måndagar då har bara har en lektion mellan 12,20-13,20. Men det kändes tungt att vara tillbaka igen efter lovet så jag bestämde att vi skulle ta en fika även Lisa och Anton följde med, Trevligt. Sen vart de en vända tillbaka till Anders sen hem där det eviga pluggandet väntade, men jag piffade upp tillvaron med lite naturgodis som jag köpte med mej på vägen hem. Sen på kvällen har jag vart hurtig! Jag och Lisa har vart ute och joggat en liten vända, välbehövligt säger jag så slö som jag vart den senaste tiden (halvår) men det var riktigt skönt så fler vändor kommer det bli! jag måste ju träna upp konditionen så jag kan slå Anders i spåret sen! haha lycka till.
nej dags att sova har ingen sovmorgon imon så bäst att sluta, Godnatt.

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!