Helgen

Hej hej, Tänkt va flitig jag har vart med bloggen i veckan ;) Helgen då, Den har vart riktig rolig, i fredags hade vi som sagt tentafest! riktigt trevligt sen på lördagen vart det (såklart) utgång igen! Denna gång provade jag för första gången ett lite "finare" ställe, Berns! Jäklar vilken cool och stor lokal dom hade! Riktigt nice.
Efter helgens bravader och hemkomst ca 5 båda nätterna, är jag rätt sliten nu! Är as hes och känner mig rätt krasslig! Men men sånt man får ta! Men jobbig att plugga 100% nu när jag inte mår så bra, känns om jag kommer åka på en rejäl förkylning!
Ingen bild blir det idag då jag inte orkar lägga in dom från kameran!! Men en till liten uppdatering från "storstan" iaf!
Nästa helg blir det fan nyktert! haha(kan tillägga att jag vakande kvart i 2 igår...)

Veckan

Veckan som varit har båda haft sina fina stunder och lite mindre bra. Det som har vart lyx för mig i veckan att jag fått åka bil med Philip onsdag,torsdag och fredag till skolan och hem! även skjussa han oss på fest igår och hämtade!! Numera lyx! haha
Mindre roligt i veckan är att vi haft tenta som inte gick så bra.. haha men men bara att bita ihop och komma igen!
Igår var det tentafest så nog hade vi roligt allt! även idag blir det utgång, får se vart vi hamnar inte klart än..
Nu Lisa har du fått en liten uppdatering på vad jag gjort i veckan. var inte mer spännande än så! haha
Bjuder på en bild sen gårdagen med nåra sköna lirare från klassen ;)

Lisa

Hej Lisa! Haha har ju lovat dig ett inlägg i helgen, Det glömde jag bort för jag har varit duktig och pluggat hela helgen! Det vankas nämligen Tenta på torsdag och fredag nu i veckan! Men jag ska försöka göra några inlägg till dig ;)
Till er som inte förstår så är det nämligen så att Lisa går in på min blogg varje dag ihopp om ett inlägg! Hon är min enda? stammgäst haha
Ett kort på mig och andra Lisa, En fest på karlberg för ett tag sedan!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!