19 Juli

Hej
Har inte haft tid att skriva då dagarna går väldigt fort när man har mycket att göra (som vanligt) men idag har jag iaf vart och ridit på Rivve sen vart och jobbat, och imorgon blir det att gå upp tidigt då jag ska iväg till Björka och rida Prillan innan jobbet, Vi ska tävla på lördag så kan vara bra att setat på hästen 1 gång senaste månaden! haha speciellt eftersom vi ska debutera 110! Kul!
Nej nu måste jag sova är väldigt trött!
Godnatt

17/7

Hallå,
Idag har jag inte gjort mycket alls än, eller ja igår så sov jag och Anders i deras sommarstuga då det var bryggfest i Olsnäs, så vi åkte med Engelbräckt ut till Olsnäs och så åt vi tre rätters middag på bryggan. Supergott!
Sen vart det lite fest på Tinas altan och så spelade vi spelet geni och såklart vann jag och Anders! så idag vaknade vi i stugan och åt frukost sedan åkte vi tillbaka till Leksand, vid lunch tid så satt vi på en brygga vid vattnet med Andreas, Sarah, Anton och Tina, trevligt! Så nu sitter jag i lägenheten och har precis ätit hembakta bullar med Anders och Andreas,  jag har även vart duktig och städat lite! 
Ikväll vankas det även grillning!
Gårdagen bestod av ridning på min underbara Rivve, sen åkte vi som sagt med båten till Olsnäs.
Rivve <3

Jobb och Shopping

Ja så har min dag sett ut, klockan ringde som vanligt 04,55 och då är det bara att gå upp och åka till jobbet, skönt när man går skift för på fredagar slutar man kl 12,00 varannan fredag! så i detta usla väder så passade jag och Anders på att åka till Borlänge och shoppa lite, fick med mig en T-shirt, Stickad tröja, ett armband och ett halsband. väldigt nöjd med smyckerna.
Och nu sitter jag och slappar framför tv:n och har nyss ätit tacos, hur gott är inte det liksom!? jag tröttnar aldrig! haha.
Så nu ska vi snart kolla på film och äta chips = myskväll!
Bjuder på en bild från midsommar! ;)

Högskola

Idag har jag fått besked från högskolan och jag har kommit in på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) på programmet DataTeknik, så nu är det helt klart att det blir stockholm till hösten för min del och även för Anders, men det har vart klart länge för han har ju kommit in på Polishögskolan, Skoj!
Vi har även fixat med lägenhet så det är klart! riktigt skönt.
Bjuder på en bild på Prillan och mig.


Falsterbo

Ja då är året Falsterbo resa avklarad! det var som väntat väldigt lyckat och skit roligt, många grymt fina hästar att kolla på och rolig shopping kombinerat med en riktigt bra fest camping! Vi startade resan ner på torsdag morgon 05,00 ner mot skåne och 75 mils bilkörning med husvagn, kanske inte det roligaste tycker vissa, men de blir vad man gör de till och jag tycker våran roadtripp gick bra.

Väl där nere slog vi upp vårat camp, Camp dalarna kallar vi det för, packade upp sakerna och satt igång och festade. sedan var vi på arenan hela helgen ( fredag-söndag) solade och hade det allmänt bra! Älskar falsterbo sjukt fint, bilder kommer!
Har som ni nu märker funderat på att börja blogga lite smått, men vi får se hur mycket det blir beroende på om jag hinner med det.
Bild från när jag och Lisa var i Cyper i maj.

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!